Utskick som är för bra för att fungera...



Att göra utskick är otroligt bra, och att göra dem med hederlig post tror jag är ännu bättre. I förra veckan fick min tjej hem ett erbjudande från Ellos som var riktigt bra och innehöll väldigt mycket. Man fick köpa en produkt till halva priset, vilket plagg som helst. Sen fick man också ett handukset på köpet och ville man kunde man köpa ett till set för endast 59 kronor. Deras expiditionsavgift på 44 kronor blev också den noll. Hon nappade och gjorde precis som Ellos önskade men ville göra klart allt över internet än att skicka in den talong man fick med.

Nu kom problemet. Att köpa en produkt till halva priset var enkelt, bara att mata in kampanjkoden och helt plötsligt var ett set handukar inne i kundkorgen samt en rabatterad produkt. Men hon ville ha ett set till, nu blev det svårare, hon fick söka fram produkten via artikelnumret som stod på talongen för att lägga in det. Det var inte samma artikelnummer som i katalogen så det hade varit enkelt att göra fel. Sen var det expitidionsavgiften också, den gick inte få bort så där blev det ett mail till supporten efter beställning och betalning.

Detta är ett tydligt exempel när det inte riktigt får ihop det hela, de skapar ett för avancerat utskick på papper och lyckas inte göra det lika enkelt i webbshoppen. Jag tror många hoppar av när expiditionskostnaden inte är noll för nu blev det betydligt dyrare då hon köpte en billig tröja som nästan blev billigare än expiditionsavgiften. Så tänk på det. Ha koll på vad ni gör och att det är möjligt!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Det är väldigt roligt att läsa om dina tankar och vad du stöter på i din vardag gällande E-handel. Tack för det!

2009-10-13 @ 12:51:44
Postat av: Elise

Ellos är ju helt galna när det gäller utskick, får säkert 2-3 brev och minst 10 mail i veckan! Tycker dom har tagit i allt för mycket.



Kolla in www.kawaiidesign.se, det är den roligaste webshop jag sett! :)

2009-11-16 @ 15:22:53
Postat av: Malena

Så är det tyvärr alltid med ellos pappersreklam... När man väl ska hitta varan på nätet så blir det alltid krångligt om man hittar den över huvudtaget...

2010-03-16 @ 13:28:07
URL: http://malenasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0